Menu
 

Η νέα τουρκική σειρά Πειρασμός Peirasmos ASKI MEMNU θα ξεκινήσει να προβάλλεται στα μέσα Οκτωβρίου και θα αντικαταστήσει το Ezel που ολοκληρώνεται. Το νέο στοιχείο, λοιπόν, είναι πως στο κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισαν να αλλάξουν τον τίτλο της σειράς και αντί του πρωτότυπου ASKI MEMNU να το κάνουν "Πειρασμός". Στη νέα τουρκική σειρά βασίζουν πολλά στον ΑΝΤ1, καθώς είναι απ' τις πλέον δημοφιλείς στην γείτονα χώρα. Θα είναι περίπου 70 επεισοδίων και θα διαρκέσει περίπου ως τα μέσα Απριλίου. PEIRASMOS ASKI MEMNU VIDEO
Η σειρά Aski Memnu Πειρασμός ,παραγωγής 2008 που αποτελείται από δύο κύκλους και 79 επεισόδια στο σύνολο (3μιση μήνες δηλαδή καθημερινής προβολής).Το "Aşk-ı Memnu" είναι ένα ρομαντικό δράμα,βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Halit Ziya Uşaklıgil,το οποίο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 1899 στο Λογοτεχνικό περιοδικό "Servet-i Fünun".
Η ιστορία διαδραματίζεται στην Κωνσταντινούπολη στα τέλη του 19ου αιώνα.Η Firdevs είναι μία χήρα μέσης ηλικίας η οποία δεν έχει και την καλύτερη φήμη, αφού προέρχεται από μία ηθικά διεφθαρμένη οικογένεια με το παρατσούκλι "Melih Bey's Band".Στην αρχή του βιβλίου, η Firdevs σχεδιάζει να παντρευτεί τον Adnan, έναν πλούσιο κύριο. Ωστόσο,ένα απρόσμενο γεγονός έρχεται να την ταρακουνήσει. Ο Adnan ζητάει σε γάμο όχι την ίδια,αλλά την Bihter,την 22χρονη κόρη της.Ο Αdnan και η Bihter τελικά παντρεύονται, αλλά πολύ σύντομα η νεαρή κοπέλα θα έρθει αντιμέτωπη με την Nihal,τη 16χρονη κόρη του από προηγμένο γάμο,την Δεσποινίδα Courton, τη Γαλλίδα γκουβερνάντα των δύο παιδιών του Nihal και Bülent,αλλά και τους υπηρετέτες του σπιτιού.Παράλληλα,η Bihter θα πέσει στον έρωτα του Behlül, του μικρού ανηψιού του συζύγου της.Ο δεσμός τους παραμένει κρυφός για έναν ολόκληρο χρόνο,μέχρι ο νεαρός άντρας να ερωτευτεί την Nihal,την ξαδέρφη του,η οποία είναι επίσης ερωτευένη με τον ίδιο.Οι δυο τους ετοιμάζονται να παντρευτούν.Η Βihter νιώθει προδομένη από τον Behlül, σε σημείο που της γίνεται εμμονή.Ο Beşir,ένας νεαρός υπηρέτης με καταγωγή από την Αιθιοπία,αποκαλύπτει στον Adnan την παράνομη σχέση της γυναίκας του με τον ανηψιό του.Εν τω μεταξύ, αγγίζοντας τα όρια της απόγνωσης,η Bihter αυτοπυροβολείται. Ο Behlül φεύγει από το σπίτι και ο Adnan με τη Nihal προσπαθούν να ξεπεράσουν όλο αυτό το καταστροφικό πλήγμα που δέχτηκε η οικογένεια τους.
Το "Aşki Memnu" διασκευάστηκε για πρώτη φορά το 1975 και αποτέλεσε την πρώτη μίνι σειρά στην ιστορία της τουρκικής τηλεόρασης.Αρκετά χρόνια μετά,μεταφέρθηκε στο θέατρο,ενώ το 2003 έγινε όπερα σε μουσική του Selman Ada.Το 2008 διασκευάστηκε και πάλι για την τηλεόραση για το Kanal D,με την ιστορία να τοποθετείται στις αρχές του 2000.Μάλιστα το τελευταίο επεισόδιο της σειράς προβλήθηκε στις 24 Ιουνίου του 2010.Ίντριγκες,πάθη,ερωτικά τρίγωνα και σχέδια εκδίκησης,όλα σε μία τούρκικη σειρά που έρχεται να φέρει έναν άλλον αέρα στην απογευματινή ζώνη, πιο ανατολίτικο από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.
ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ ΑΝΤ1 CHAT

Δημοσίευση σχολίου

  1. Ανώνυμος27/10/11, 2:11 μ.μ.

    ειναι διεξοδος απο τη δυστυχια των ειδησεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/11/11, 2:25 μ.μ.

    πολύ ωραία σειρά!δεν χάνω επεισόδιο!υπεροχοι ηθοποιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/11/11, 4:59 μ.μ.

    ΑΥΤΗ Η ΜΠΙΧΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΖΗ ΤΕΛΙΚΑ...ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΕΧΛΟΥΛ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΚΟΛΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ.ΕΝΩ Ο ADNAN ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/1/12, 5:00 μ.μ.

      Φτάνει αυτό για μια 25χρονη κοπέλα και μάλιστα ερωτευμένη;;;
      Μπορεί να ήταν λάθος αυτός ο γάμος και κατευθυνόμενος από άλλα κίνητρα αλλά η ζωή αλλού την πήγαινε δυστυχώς...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος6/1/12, 5:10 μ.μ.

    pws lene to tragoudi pou leei sto episodio 76 sto party tou mpexloul?????? pou tragoudaei mia kopelaa...????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/1/12, 4:56 μ.μ.

      Mήπως εννοείς το "...σαν μια αμαρτία";;; Αυτό είναι πραγματικά υπέροχο!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/2/12, 11:01 μ.μ.

      http://www.youtube.com/watch?v=Fb6T_GswQqI auto einai t tragoudi p psaxneis

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/2/12, 11:29 π.μ.

      Sertab Erener - Bu Boyle
      http://koutoufa.blogspot.com/2012/02/sertab-erener-bu-boyle.html

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος13/1/12, 10:37 π.μ.

    Από την προβολή του έργου στην τηλεόραση, εγώ δεν εισέπραξα έρωτα του Μπεχλούλ με τη Νιχάλ. Η Νιχάλ έγινε ασπίδα για τον ενοχικό και ανασφαλή νεαρό. Ο έρωτας αυτής της άβγαλτης κοπέλας και η εκμετάλλευσή του από τον Μπεχλούλ είναι άλλη μια αμαρτία. Η Μπιχτέρ υπήρχε μέσα του μέχρι την τελευταία μέρα και πριν από το γάμο. Στον τάφο λέει ότι μαζί με τον εαυτό του δολοφόνησε και τη Νιχάλ. Η δολοφονία του εαυτού του ήταν ότι δεν κατάφερε να ζήσει με τη γυναίκα που ήθελε και δεν μπόρεσε να της κρατά το χέρι. Γενικά τα λόγια του στον τάφο είναι διφορούμενα και εμένα με στέλνουν "αλλού"...Είναι διασκευή και το έργο αυτό που είδαμε. Πάντως 0 έρωτας υπήρχε και κονταροχτυπιόταν με την υποχρέωση του Μπεχλούλ απέναντι στην οικογένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/1/12, 3:37 μ.μ.

    αυτο που προσεξα εγω ηταν η ωραια σκηνοθεσια το ωραιο μακιγιαζ ενδυματολογικα τελεια η ευγενεια το ντεκορ η υποθεση της ταινιας και η διαφημηση της κουλτουρας της χωρας τους και σκεφτωμαι ρε παιδια στα ελληνικα σηριαλ γιατι ειναι παντα ξεμαλιασμενες και προχειρα ντυμενες οι ελληνιδες? μηπως θα πρεπει να αλλαξουμε και εμεις λιγο? και η πολυ απλοτητα κουραζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Top