Menu
 

Το Iron challenge επέστρεψε από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ Ελληνικού το Σάββατο που μας πέρασε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1! Στη διοργάνωση πραγματοποιήθηκαν 6 αγώνες kick boxing με σημαντικούς έλληνες αθλητές και αποκορύφωμα τον μεγάλο αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη. Ο έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής για ακόμα μια φορά ανακηρύχτηκε King of the Ring, κερδίζοντας τον τίτλο «Super World» και τη λευκή ζώνη που κατείχε ο Mike Tyson. Κάνοντας μια εντυπωσιακή είσοδο και φέτος, κάτω από τη μουσική υπόκρουση του «ζεϊμπέκικου της Ευδοκίας», έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και κέρδισε τον αντίπαλό του, πρωταθλητή Fadi Merza, γνωστό και ως «The Beast»!
Η νίκη του ήταν ομόφωνη απόφαση των κριτών, έπειτα από σκληρή μάχη 3 γύρων. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, το θερμό κοινό τον αποθέωνε και τον ενθάρρυνε φωνάζοντας το όνομά του. Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν και φέτος ο Σάββας Πούμπουρας.
Στη σκηνή του Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ Ελληνικού εμφανίστηκαν δημοφιλείς καλλιτέχνες όπως οι Νέβμα με τη Μαρία Μακρή, η Κατερίνα Στικούδη, ο Νίβο και με τον Ζαν Μπατίστ, αλλά και ο Νίβο με τον Ισορροπιστή σ’ ένα τραγούδι ειδικά για τον Μιχάλη Ζαμπίδη που εντυπωσίασαν το κοινό με τις ερμηνείες τους, δίνοντας ακόμα πιο εορταστικό χαρακτήρα στην εκδήλωση.

Στο red carpet τους καλεσμένους υποδεχόταν η Ελένη Καρποντίνη. Από τον ΑΝΤ1 παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ κ. Θοδωρής Κυριακού, ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του σταθμού Γιάννης Λάτσιος, η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων Κατερίνα Γκαγκάκη, ο παρουσιαστής της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Με το Δεξί» Σπύρος Σούλης, η ηθοποιός Νατάσα Καλογρίδη από την κωμική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα «Το αμάρτημα της μητρός μου», ο Τάσος Αρνιακός, ο Αλέξης Κωστάλας, ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Λάουρα Νάργες από το ΟΛΑ 12, αλλά και σύσσωμη η «Οικογένεια της Συμφοράς». Μεταξύ άλλων παρακολούθησαν από κοντά την εκδήλωση ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου Γιώργος Καραγκούνης, ο Λευτέρης Πανταζής, κ.ά.



newsbeast

Δημοσίευση σχολίου

 
Top