Menu
 

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) πήγε σε ένα πάρτι το Σάββατο το βράδυ έχοντας μαζί τη νέα του αγαπημένη, όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Cover Media.
Η 25χρονη ηθοποιός Σοσάνα Μπους, λέγεται ότι έχει κερδίσει την καρδιά του Ρόμπερτ Πάτινσον.
Σοσάνα Μπους (Shoshana Bush) το όνομα της τυχερής. Η 25χρονη ηθοποιός λέγεται ότι βρίσκεται στο πλευρό του 27χρονου σταρ τον τελευταίο καιρό, ενώ αυτόπτες μάρτυρες μεταφέρουν ότι οι δυο τους ήταν "ιδιαίτερα θερμοί" μεταξύ τους στο πάρτι.
"Έφτασαν γύρω στα μεσάνυχτα και ήταν πολύ χαριτωμένοι μαζί. Κάποια στιγμή, εκείνος μιλούσε σε κάποιους ανθρώπους και εκείνη έκανε βόλτα στον χώρο, αλλά φαίνεται ότι βαρέθηκε. Πήγε, τότε, κοντά του και τον τράβηξε από το χέρι να την ακολουθήσει", μεταφέρει πηγή στο Radar Online συμπληρώνοντας ότι οι δυο τους "κάθισαν κάπου δίπλα στην πισίνα και δεν μπορούσαν να συγκρατηθούν"
Όσο για την επίσημη πρώην αγαπημένη; Το κεφάλαιο "Κρίστεν Στιούαρτ" (Kristen Stewart) έχει κλείσει οριστικά για τον Ρομπ, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα έβγαλε στο "σφυρί" και το σπίτι όπου κάποτε στέγασε τον έρωτά τους.
Ζ. Κ.


Δημοσίευση σχολίου

 
Top