Menu
 



ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 158-159-160-161-162

Επεισόδιο 158

Ο Παύλος είναι σοκαρισμένος με την αποκάλυψη της υιοθεσίας του. Μάταια η Κατερίνα προσπαθεί να τον πείσει να ψάξει τους γονείς του. Ο Μάρκος από την άλλη μεριά δεν ξέρει πως να διαχειριστεί το γεγονός ότι ο Αρης θυμάται και το κρύβει από όλους. Αποφασίζει όμως να μην τον ξεμπροστιάσει, περιμένοντας τα αποτελέσματα του ΔΣ.

Η Κική και η Τέση διασκεδάζουν με το σχέδιό τους να τρελάνουν τον Διονύση, ενώ η Χρυσάνθη είναι ενθουσιασμένη με την προοπτική του καινούργιου φούρνου στη Μάνη. Ο Άρης καταφέρνει να τερματίσει τη συμφωνία με τον Κινέζο και ο Βίκτωρα φεύγει ηττημένος. Η Ζωή δεν ξέρει πως να συμπαρασταθεί στον Παύλο που αντιδρά πολύ έντονα όταν η Κατερίνα προσπαθεί να προσεγγίσει τη γυναίκα που τον άφησε στο ορφανοτροφείο. Την ίδια στιγμή ο Μάρκος ανοίγει τα χαρτιά του στον Άρη και τον προκαλεί να του αποκαλύψει ότι θυμάται.

Επεισόδιο 159

Ο Άρης αναγκάζεται να παραδεχτεί στον Μάρκο πως έχει βρει την μνήμη του και του αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους αναγκάστηκε να χωρίσει την Ζωή. Ο Μάρκος προτρέπει τον Άρη να συνεχίζει να το παίζει αμνήμων προκειμένου να μείνει ασφαλής η Ζωή απ' την οργή του Βίκτωρα. Παράλληλα, ο Βίκτωρας για ακόμα μια φορά χρησιμοποιεί βρώμικα μέσα για να έχει την Μαρίνα στο πλευρό του και να ανατρέψει έστω και τώρα την απόφαση του ΔΣ.

Ο Διονύσης ξεσκεπάζει το σχέδιο της Κικής και της Τέσης και αποφασίζει να τις βγάλει και τις δυο απ' την ζωή του, όμως ο Μάρκος του δίνει μια διαφορετική λύση. Ο Παύλος αποφασίζει να ψάξει για τους βιολογικούς του γονείς και έτσι η Κατερίνα επικοινωνεί με την ξαδέρφη της θετής του μητέρας ανακαλύπτοντας το όνομα του δικηγόρου που έκανε την υιοθεσία. Η Σοφία βρίσκει τυχαία στο παλτό του Μάρκου ένα μονόπετρο ενώ η Ζωή ανακαλύπτει με αναπάντεχο τρόπο ότι ο Άρης θυμάται…


Επεισόδιο 160

Η Ζωή μαθαίνει από τον Άρη την υπόλοιπη ιστορία του εκβιασμού. Επιτέλους η αλήθεια έρχεται στο φως και η Ζωή ανακαλύπτει τον πραγματικό λόγο που τη χώρισε ο Άρης. Η Μαρίνα τρομαγμένη από το κασετοφωνάκι που βρήκε στα πράγματά της, ζητάει για άλλη μία φορά τη βοήθεια του πατέρα της.

Η Ζωή ξεκαθαρίζει στον Άρη ότι ακόμα και με τα καινούργια δεδομένα δεν μπορεί να παρατήσει τον Παύλο. Ωστόσο δεν θα αποκαλύψει σε κανέναν το τέλος της αμνησίας μέχρι ο Άρης να καταφέρει να κοντρολάρει τον Βίκτωρα. Η Σοφία που βρίσκει στην τσέπη του Μάρκου το δαχτυλίδι περιμένει ανυπόμονα την πρόταση γάμου που όμως αργεί! Η Κατερίνα πείθει τον Παύλο να ρωτήσει τον δικηγόρο που ανέλαβε την υιοθεσία του, για τους γονείς του. Ο Διονύσης επιλέγει ανάμεσα στις δύο γυναίκες που έχουν βαλθεί να τον τρελάνουν. Όταν η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει τον Άρη να αλλάξει γνώμη για τη συμφωνία με τον Κινέζο, εκείνος της αποκαλύπτει ότι θυμάται.


Επεισόδιο 161

Η Μαρίνα βολιδοσκοπεί τι ακριβώς θυμάται ο Άρης κι αν σκοπεύει να της ξαναζητήσει διαζύγιο. Ο Άρης τη βγάζει από την αγωνία της, διαβεβαιώνοντάς την ότι κατάφερε να του αλλάξει γνώμη για εκείνη. Ο Μάρκος κάνει την πολυαναμενόμενη πρόταση γάμου στη Σοφία παρόλο που κόντεψε να την καταστρέψει με την ανυπομονησία της.

Η Ζωή ευτυχισμένη για τους γονείς της, όπως και η Κική με τον Διονύση που πλέον είναι ζευγάρι. Η Χρυσάνθη πλέει σε πελάγη ευτυχίας και για τα δυο παιδιά της. Η Μαρίνα λέει στον Βίκτωρα ότι δεν θα αλλάξει τη γνώμη του Άρη και ο πόλεμος μεταξύ τους ανάβει για τα καλά. Ο Βίκτωρας κάνει μία ύστατη προσπάθεια να μεταπείσει τον Άρη παίζοντας το τελευταίο του χαρτί, ενώ την ίδια στιγμή ο Παύλος βρίσκεται πολύ κοντά στην αλήθεια για τους πραγματικούς του γονείς.

Επεισόδιο 162

Ο Παύλος και η Ζωή ακόμα ψάχνουν τα έγγραφα της υιοθεσίας προσπαθώντας να βρούν κάποιο στοιχείο. Ο Άρης αντιμετωπίζει με θάρρος τον Βίκτωρα και του ξεκαθαρίζει πως η παρτίδα έχει χαθεί για εκείνον. Προτιμά να τα τινάξει όλα στον αέρα, παρά να ξεπλύνει έστω και ένα ευρώ παραπάνω μέσω της τράβελφαν. Η Ζωή βρίσκει τον φάκελο της υιοθεσίας και ο Παύλος μαθαίνει τα ονόματα των γονιών του. Ο Άρης ανακοινώνει σε όλους ότι η αμνησία είναι παρελθόν, ενώ οι «επενδυτές» εγκαταλείπουν τον Βίκτωρα στο έλεος των τραπεζών.

Η Μαρίνα έρχεται σε μετωπική σύγκρουση πια με τη Ζωή χωρίς να κρατάει κανένα πρόσχημα μιας και όλα ήρθαν πλέον στο φως. Ο Μάρκος και η Σοφία δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι ο Άρης και η Ζωή αποφασίσανε να μείνουν χώρια. Ο Παύλος μαθαίνει από τον δικηγόρο ότι έχει κι έναν μεγαλύτερο αδερφό και όλη η λαχτάρα του να βρει τους γονείς του καταρρέει καθώς συνειδητοποιεί πως υπήρξε το ανεπιθύμητο παιδί της οικογένειάς του.

Δημοσίευση σχολίου

 
Top